logo
Home

Lexo kurani shqip


Lexo në Kur' an, suren: Fatiha, Bekare, Ali Imran, Nisa, Maide, En'. Listen to Quran recitation while you read the meaning. Në shqip nuk ka ende përkthime që u përgjigjen kritereve shkencore. Lexo kurani shqip.

Albanian Translation of The Holy Quran. Xhamitë shërbejnë si vende ku myslimanët mblidhen për të falur së bashku namazet. Falenderuar qofte Allahu i Madheruar per kete kopje te pare te Kur' anit Fisnik, ne gjuhen Shqipe, ne Internet. KURANI i madhërishëm. Muhammad Zakaria Khan.


( gjithçka), e krijoi njeriun nga një droçkë gjaku! Kur' an- i ose Kurani Qerim ( arabisht: القرآن al- Qurʾān, " lexim, recitim" ) është shkrimi i. Kurani shqip Es gibt 10 Artikel. Mendoj se “ DITA” u rreshtua ne anen e kazanit dhe jo se faktet nuk qendrojne por çdo gje eshte se si e shikon goten gjysme te zbrazur apo gjysme te mbushur. Här nedan kan du ta del av alla våra kanaler. Lexo me emrin e Zotit tënd, i Cili krijoi ( gjithçka), e krijoi njeriun nga një droçkë gjaku!


Sh kruan familja Zejnullahu H. Shumë xhami kanë kube, sherefe, minare dhe salla për lutje, të arkitekturave të ndryshme. Aplikacion i Kuranit të madhërishëm falas. Përktheu kuptimet e tij nga gjuha arabe: Prof.

Nahi ( Allahu e mëshiroftë). Nga Zvicra Shkruaj me kenaqesine me te madhe ne jeten time per zoterine Male. Xhamia ( arabisht: المسجد el- mesxhid, turqisht: cami) është faltore për ndjekësit e fesë islame. Karakteri thelbësor dhe historia Karakteri thelbësor. Përkthim e Komentim e bëri. Hittar du mot förmodan inte den kanalen du eftersöker så skicka.
Kaptina n°, Sureja, Arabisht, përkthim në Shqip, Ajete, Vendi i shpalljes, Rend kronologjik. Kurani i madhërishëm me komentim ( format i mesëm). Arabisht - shqip.

Filtrera enkelt genom att trycka på knapparna nedan. Zoti yt është Bujari më i. Çështja nëse kurani është i pakrijuar apo i krijuar, ( arabisht: خلق القرآن chalq al- koran, krijimi i kuranit), ka shkaktuar në teologjinë. Shërohet kjo plagë e rëndë për të dy gjinitë njerëzore urdhëron: IKRE. Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë. Kurani shoqërohet në arabisht nga mbiemri karim ( fisnik, i nderuar, me dinjitet). Xhamitë e para u ndërtan në Gadishullin Arabik, por sot gjenden në të gjithë kontinentet e banuara. Albanian Islamic Site, Kur' ani i Shenjte ne Gjuhen Shqipe. Zoti yt është Bujari më i madh, i Cili, me anë të.

Te sherohet kjo plage e rānde per te dy gjinite njerं Zore urdheron: IKRE - lexo meso! Ky botim i Kuranit të madhërishëm në shqip përmban përkthimin e domethënieve të Kuranit nga Prof. Listen with Quran translations in your own language. Kurani i madhërishëm dhe kuptimet e tij në gjuhën shqipe. Ai paraqet për besimtarët myslimanë fjalën e zotit në gjuhën arabe, së cilës i duhet bindur. Lista e sureve në Kuran.

Lexo në Kur' an, suren: Fatiha, Bekare, Ali Imran. Përgatiti për botim: Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i. Pasi djali jone kaloi ne nje gjendje shume te rende psikike dhe as une as shoqja skishim besim qe do gjenim sherim neper njeres, por nga problemet njeriu kerkon sherim dhe shkuam kudo na thoshin djali ka magji, por un jam si njeri dhe natyre shume skeptik, por pasi shoqja ime pat.

First Published in U. Ne gjuhen Shqipe, ne Internet. Sado që të flitet e të shkruhet mbi Kuranin, mbi atë thesar që përmban Ai. Kam qene kritik per Mit’ hat Frasherin por si ide ishte e dobishme per popullin shqiptar pasi pshm ne France apo gjetke problemi i b/ punetoreve te okupatorit u zgjidh me ligj dhe sot ky problem nuk ekziston, kurse tek ne eshte akoma. Kurani, de dshte fjale e Allahut, Zbritind intervale te caktuara kohore.


Instituti Shqiptar i Mendimit dhe i Qytetërimit Islam.